EL AVIV EXPRESS ROTTERDAM

Recentebeoordeling


3 sterren uit 728 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij El Aviv Express Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 11:01 Delicious!
20 sep 2022 om 11:16 Echt lekker en super snel bezorgd :)
19 sep 2022 om 4:07 Fantastische kapsalon en goede bezorging.
12 sep 2022 om 6:38 Bezorging was snel alleen was het vlees van de kapsalon te zout.
9 sep 2022 om 12:03 Nooit meer 2uurtjes gewacht op me pizza’s die ijs koud en hard waren
6 sep 2022 om 12:30 Snel maar slechte eten
3 sep 2022 om 14:18 Was goed eten wat alleen gek is. Is dat je sla en tomaat en komkommer apart moet bestellen? Was erg fatsig zonder. Maar prima dronken voedsel
1 sep 2022 om 22:16 We zijn heel tevreden over onze bestelling. Eten was nog heerlijk warm en goed gevult voor de prijs wij zullen zeker vaker hier wat bestellen. En ook complimenten voor de bezorger echt heel vriendelijk.
28 aug 2022 om 14:44 Het eten was eigenlijk zo goed als koud toen het aankwam en heb bijna een uur moeten wachten dus zou hier niet zo snel weer bestellen
28 aug 2022 om 14:20 Te duur voor wat je daadwerkelijk krijgt. Extra betalen voor sla komkommer en tomaat, prima, doe het er dan wel op. Niet 6 stukjes. Daarnaast een goede 2 uur op het eten zitten wachten. Ik bestel daar niet meer. Sterker nog ik ga een klacht indienen
28 aug 2022 om 4:47 Ik heb mijn drinken niet binnen gekregen wel heb ik 16 euro + betaald
27 aug 2022 om 11:23 Minder snel dan vorige keer, maar was wel heerlijk